E Beauty

Japansk Lifting

Japansk Lifting Delight 605,-

- Klippekort med 5 klip 2420,-


Japansk Lifting Deluxe 760,-

- Klippekort med 5 klip 3040,-Japansk Lifting er en vidunderlig behandling, der ikke blot er ekstremt afstressende for både krop og sind, men også en kilde til at få en ultimativ wellnessfølelse.


Ved hjælp af stimulerende teknikker opnås en harmonisering og afspænding af hele kroppen og organerne.


 1.  Afslapning og selvforkælelse
  - Japansk lifting er 100% nydelse. Det er afstressende, sundt for huden og ægte selvforkælelse. Der er intet i denne behandling som gør ondt.
  - Ansigtets muskler afspændes og resultatet er et mere glat og "løftet" udseende.
  - Lymfedrænagen mindsker væskeophobninger, såsom hævelser og poser under øjnene. Du vil derfor opnå et friskere udseende.
 2. Unik metode til ansigtsløft
  - Japansk lifting er en unik metode til ansigtsløft uden brug af botox eller kirugi.
  - Behandlingen forynger huden øjeblikkeligt og efter et behandlingsforløb vil du ikke kun have følelsen af at huden ser yngre ud, men også opleve en tydelig forandring i farve og glød.
 3. Behandlingsprocessen
  - Japansk lifting kombinere massage, stimulering af specifikke punkter, samt ansigtets organzoner, lymfedrænage og afbalancering af meridianbanerne.
  - Ved deluxe udgaven af behandlingen vil du opleve en endnu større følelse af velvære. Der bliver skruet op for wellnessknappen og her inkluderes følgende i behandlingen:
  To forskellige masker, varme klude, let massage med himalaya saltkugler, hovedbundsmassage, let massage af nakke/skuldre/arme og hænder samt fodmassage. 
  - Resultatet er både opstrammende og afslappende. Det skaber en velvære, der breder sig i hele kroppen.
 4. Klippekort
  - Du kan købe klippekort til både Deluxe udgaven og Delight udgaven. 
  - Med klippekortet køber du 5 behandlinger men betaler kun for de 4 af dem. Du kan altså spare 20% ved at købe et klippekort.