E Beauty

Sugar MassageSugar massage er en regenererende ansigts- og kropsbehandling, som giver en mere ensartet og opstrammet hud. Man stimulerer bindevævet og dermed hudens flow. Blod- og lymfecirkulationen stimuleres ligeså, hvilket forbedre udskillelsen af ophobede affaldstoffer. Sugar massage er derfor godt til dig der lider af acne eller blot har ubalancer i huden.


Behandlingen booster hudens egen produktion af kollagen og elastin, hvilket efterlader dig med en mere spændstig hud, med færre fine linjer og masser af glød.

Sugar massage

- Ansigtsbehandling

Når du kommer til en sugar massage ansigtsbehandling kan du forvente at få en afrens samt peeling af huden, sugarmassage, bindevævsmassage, sugar stamping og en afsluttende fugtighedsmaske.


Behandlingen findes også i en luksus udgave, som vil sikre dig en endnu større wellness oplevelse og en øget følelse af velvære.

Luksus behandlingen indeholder udover de samme lækre elementer som den klassiske behandling også let massage af nakke / skuldre / arme, varme klude og let ansigtsmassage med himalaya saltsten.


Du kan købe klippekort til den klassiske sugar massage ansigtsbehandling. 

Her får du 5 behandlinger, men betaler kun for de 4 af dem. Dermed kan du altså spare 20%.

Sugar Massage

- Ryg

En Sugar massage til ryggen indeholder en let afrens af huden samt peeling, sugarmassage, bindevævsmassage, sugarstamping og en afsluttende let massage af ryg, nakke og skuldre.

Ansigtsbehandling 485,-

-Klippekort m. 5 klip 1940,-


Luksus ansigtsbehandling 560,-


Rygbehandling 530,-